Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

41-й президент США Джордж Буш – старший помер на 95-му році життя, повідомила його сім'я.

Екс-президент США Джордж Буш – старший помер увечері 30 листопада на 95-му році життя, повідомив у Twitter офіційний представник сім'ї Бушів Джим Макграт.

Буш-старший помер о 22.10 за місцевим часом.

"Джордж Буш – старший був людиною найвищих якостей і найкращим батьком, якого син чи дочка тільки може собі уявити. Уся сім'я Бушів глибоко вдячна татові за життя і любов, тим, хто дбав і молився за тата, – за співпереживання, нашим друзям і співгромадянам – за співчуття", – ідеться в заяві його сина, 43-го президента США Джорджа Буша – молодшого.

Джордж Буш – старший помер за сім із половиною місяців після смерті його дружини Барбари, з якою він прожив у шлюбі 73 роки. У них залишилося п'ятеро дітей, 17 онуків та вісім правнуків.

Наступного після похорону дружини дня, 22 квітня, Буша-старшого госпіталізували з інфекційним захворюванням. Протягом наступних місяців стан його здоров'я не покращився.

В екс-президента був судинний паркінсонізм, який обмежує пересування людини, у зв'язку з чим упродовж останніх шести років Буш-старший використовував інвалідне крісло.

Джордж Буш – старший – ветеран Другої світової війни. З 1981-го до 1989-го був віце-президентом США, у 1989–1993 роках – президентом США. Його син Джордж Буш – молодший керував країною два строки поспіль – із 2001-го до 2009 року.

Джерело.

2ogoloshenya