Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Влада США дозволили компанії SpaceX вивести на орбіту майже 12 тисяч супутників для забезпечення якомога більшої кількості жителів Землі недорогим безпровідним доступом в Інтернет.

Федеральна комісія із зв'язку США повідомила, що вона дозволила SpaceX вивести на орбіту 7518 супутників для забезпечення людей доступом до бездротового інтернету. Раніше комісія дозволила запустити 4425 супутників.

Цей проект називається Starlink. Всього буде запущено 11943 супутника, які зможуть забезпечити високошвидкісний доступ до Інтернету по всьому світу. Система буде працювати за принципом комірчастої мережі. Супутники будуть направляти сигнал в райони з найбільшим завантаженням. За попередніми даними, для роботи системи буде необхідно мінімум інфраструктури.

Це дозволить провести інтернет в регіони, де раніше доступ до мережі був відсутній взагалі. При цьому швидкість з'єднання навіть в найвіддаленіших точках буде доходити до 1 Гб / с.

Джерело.

2ogoloshenya