Іноді вірність партнера можна визначити за його знаком зодіаку.

Астрологи розповіли, які люди більш схильні до зрад.

Овен. Коли вони перебувають у серйозних стосунках, устояти перед спокусою зради буває надто складно. Часто вони зраджують лише для того, щоб реалізувати своє право на цей вчинок. При чому, самі Овни зрад не терплять!

Тілець. Цей знак за натурою не азартний, і ризикувати своїми стосунками не буде. Він потребує чесного та люблячого партнера, та готовий сам таким стати.

Близнюки. Вони погані актори та зовсім не вміють обдурювати. Якщо вже зрадили – приховати цього вони не зможуть.

Рак. Цей знак зодіаку здатний на зраду лише тоді, коли нещасний у своїх стосунках. Тоді вони починають пошуки розваг на стороні.

Лев. Вони надто горді, щоби зрадити. Адже це означає, що прийдеться визнати свою помилку в виборі половинки.

Діва. Їх надзвичайно турбує думка оточуючих, тому зраджувати вони не будуть.

Терези. Вони швидко закохуються та не надто перебирають у вибори свого партнера. Втім, якщо вони вже зважились на шлюб, то можна не перейматися – зрад не буде.

Скорпіон. Для них головними є почуття, пристрасть та довіра. Якщо Скорпіон зрадив, то це свідчить про те, що він розлюбив свого партнера.

Стрілець. Він легко піддається спокусам і може зрадити. Така вже його природа.

Козоріг. Для них важливий комфорт у стосунках, а не почуття. Якщо Козоріг зустрічається лише через комфорт, то й зраджувати він буде точно, адже не бачитиме в цьому нічого поганого.

Водолій. Вони не люблять, коли ними керують. Для того, щоб їх утримати – перестаньте це робити. Все просто.

Риби. Надзвичайно вірні та цілком довіряють своєму партнерові. Втім, якщо чоловік викрив кохану в зраді, пробачити це він не зможе ніколи.

2ogoloshenya