Результат пошуку зображень за запитом "трамп"

Прес-конференція Володимира Путіна і Дональда Трампа викликала жахливий скандал в США.

Президент США просто жалюгідно капітулював перед Путіним буквально з усіх питань, які були підняті на прес-конференції. Найголовніше - в питанні про втручання Росії в американські президентські вибори 2016-го. Трампа прямо запитали - ви вірите Путіну або ви вірите американській прокуратурі, яка висунула звинувачення 12-ти російським офіцерам ГРУ, на що той фактично відповів, що вірить Путіну, - пише російський політолог Андрій Піонтковський.

Таке жалюгідне загравання перед Путіним відчувалося у всьому. Наприклад, Путін, військовий злочинець, який в тому числі відповідає за загибель сотень тисяч мирних жителів в Сирії, знищених російською авіацією, міркував про якийсь гуманітарної допомоги в Сирії, і Трамп так серйозно йому в цьому підігравав.

Той висновок, який я роблю для внутрішньополітичних процесів, Трамп остаточно спалився, як російський агент. Я не знаю точно, чи є у Путіна якийсь компромат на нього, маніпулює він їм чи ні, але набагато цінніше, що він агент-ініціативники. Його погляд на світ збігається з путінським поглядом. Путін домагається Ялти-2, щоб величезні території, включаючи, насамперед, Україну, повністю були віддані в його володіння. Трамп абсолютно безграмотна в міжнародних угодах, скандальний спекулянт нерухомістю приблизно також дивиться на міжнародну політику. Що ось справжні пацани повинні розділити світ за поняттями на зони впливу.

Він виконує всю програму Путіна на міжнародній арені - руйнування НАТО і розкол Заходу. Власне поняття Захід і т.зв. вільного світу - для нього не існує. Хоча американський президент завжди сприймався як лідер всього цього. Але Трамп свідомо відмовляється від такої ролі.

На одній конференції він міркував про ворогів Америки. І вийшло, що це Європейський Союз, в якихось питаннях Китай, в якихось питаннях Росія і т.д. Це дивовижна в післявоєнній історії 45-го року капітуляція Заходу і вільного світу. На щастя, поки це капітуляція одного тільки Трампа і я думаю, він отримає дуже серйозну відсіч в США, повернувшись до Вашингтона. Це видно вже з першої реакції.

Трамп б із задоволенням здав Україну і все, що завгодно. Просто ніхто йому цього в США зробити не дасть. Українським напрямком в США як займався, так і буде продовжувати займатися Курт Волкер.

Ще раз повторю: це була дивовижна демонстрація підлабузництва президента найсильнішої в світі держави Заходу перед нікчемою і карликом-карликом Путіним. Американський політичний клас буде сприймати Трампа як зрадника або як повного ідіота. Або і те й інше разом узяте.

Джерело

2ogoloshenya