Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Зруйнований особняк найбагатшого злочинця в історії Пабло Ескобара зараз використовується як майданчик для гри в пейнтбол.

Туристи платять $75 за кілька раундів гри у поліцейських і наркоманів. На місці навіть встановили паркінг для гостей, пише Daily Mail. Видання показало, як змінився особняк за 25 років.

Недавній відвідувач Карлос Рамірес, що виріс в Колумбії в епоху Ескобара, розповів, що в стінах будівлі вирізані діри. Це справа рук мисливців за скарбами, які шукають гроші Пабло.

"Багато людей заходять і починають бурити стіни, щоб подивитися, чи знайдуть вони гроші", - сказав Рамірес.

"Коли ви йдете до будинку, це вражає - великі кімнати, веранди і балкони. Басейн все ще там з пляжним будинком і майданчиком для барбекю. Я навіть не можу уявити собі заходи, які там відбувалися. Це дуже привабливе місце для життя. Поки ніхто не живе в цій власності, берегова лінія штучного озера всіяна будинками для багатих і знаменитих колумбійців", - розповів ще один гравець в пейнтбол Марк Муні з Лондона.

Король кокаїну купив свій 20-акровий маєток в Гватепе, Колумбія, 1984 року, після народження дочки Мануели. Він був побудований з двошаровими стінами, що переховувати у них гроші і кокаїн. А також мав приватну дискотеку, басейн, гостьовий будинок, гідролітак, тенісні корти і футбольне поле, яке використовували для посадки вертольотів.

Група під назвою Los Pepes, яку фінансували його суперники, знищила La Manuela 1993 року, підірвавши 200 кг тротилу у ванній кімнаті. Сам Ескобар був евакуйований, але його вбили у рідному місті Меделін того ж року, коли йому виповнилося 44 роки.

Пабло Еміліо Ескобар Гавірія був колумбійським торговцем наркотиками. У свій час біля керма Меделінського картелю він контролював понад 80 відсотків кокаїну, що переправляли до США. Це принесло йому звання одного з десяти найбагатших людей журналу Forbes у світі. До середини 1980-х років Пабло Ескобар мав на рахунку $30 млрд.

Пабло також відомий тим, що одного разу спалив $2 млн (1,5 млн фунтів) готівкою, щоб тримати дочку в теплі, коли він був у бігах зі своєю сім'єю.

Незважаючи на свою роль наркобарона , він заслужив популярність, спонсоруючи благодійні проекти і футбольні клуби. Однак терористичні кампанії, які проводив Ескобар, призвели до вбивства тисяч людей. Колумбійські правоохоронні органи нарешті виявили Пабло Ескобара 2 грудня 1993 року в Меделіні. Сталася перестрілка, і, коли Ескобар спробував втекти через ряд дахів, він і його охоронець були застрелені.

Джерело

 

2ogoloshenya