Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "роналду"

Португальський форвард клубу «Реал Мадрид» Кріштіану Роналду отримав можливість продовження кар’єри у чемпіонаті Італії. Новим клубом Роналду може стати італійський «Ювентус».

За інформацією видання Tuttosport, агент португальця Жорже Мендеш працював над угодою з туринцями щодо трансферу захисника Жоау Канселу з «Інтера». Мендеш налагодив контакти з керівництвом «Юве» та підготував підґрунтя для переходу Роналду.

Крім цього, Роналду має й іншу пропозицію – від французького ПСЖ, який обіцяє п’ятиразовому володарю «Золотого м’яча» контракт на 45 млн євро на рік.

Однак, трансфер Роналду до французького клубу виглядає малоймовірним. Раніше португалець домовився із «Реалом» про суттєве зниження відступних за його перехід з 1 млрд євро, до 120 млн євро, а мадридці погодилися на це за умови, що футболіст не перейде до жодного іспанського клубу, а також «Парі Сен-Жермен».

У червні Роналду засудили до двох років умовно та призначили штраф у 18,8 млн євро за несплату податків у Іспанії

Джерело.

 

2ogoloshenya