Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "насіння соняшника"

Чимало людей вважає, що насіння соняшника краще їсти без шкірки, адже вона може спровокувати апендицит.

Вчені розповіли, як насіння соняшника зі шкіркою впливають на здоров'я.

Зі слів вчених, насіння соняшника є дуже корисним для організм..

Воно містить низку поживних речовин: вітаміни А, Е, D та групи В (В1, В2, В5, В6, РР, В9), бета-каротин і каротиноїди, холін, жирні кислоти, амінокислоти, фітостероли, клітковину, харчові волокна, ефірні і жирні олії.

Також чимало мінеральних речовин: селен, марганець, магній, кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь.

Але от шкірку з насіння все ж краще знімати, адже шлунок її дуже погано перетравлює. Вона може проскочити через стравохід і вийти з випорожненнями, або ж заб'ється в апендиксі. Тож шкірка насіння соняшника може стати однією з причин виникнення апендициту.

Хоч і це захворювання зараз легко можна усунути за допомогою вчасно проведеної операції, все ж краще берегти здоров'я і уникати хірургічного втручання.

Якщо несвоєчасно звернутися за медичною допомогою, апендикс може тріснути, відбудеться зараження крові, через що може настати і смерть.

Джерело

2ogoloshenya