Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Став відомий зміст угоди, яку підписали Трамп і Кім

Встановлення мирних відносин, звільнення полонених та спільна робота над денуклеаризацією півострова - це основні пункти "документа з історичним значенням". Його підписали президент США Дональд Трамп та лідер КНДР Кім Чен Ин вранці 12 червня по завершенню спільного саміту у Сінгапурі.

Розшифрувати документ змогли завдяки фото Дональда Трампа, де він показує папку журналістам. Текст опублікували ВВС.

Документ має чотири пункти.

- Сполучені Штати та КНДР зобов'язуються встановити нові відносини один із одним у відповідності з прагненням народів обох країн до миру та процвітання.

- США та КНДР об'єднають свої зусилля для створення тривалого та стабільного мирного режиму на Корейському півострові.

- КНДР зобов'язується докласти зусиль для повної денуклеаризації Корейського півострова, відповідно до Декларації, підписаної у Панмунджоні 27 квітня 2018 року, (її підписали під час саміту лідер КНДР та Південної Кореї. -Gazeta.ua).

- США та КНДР зобов'язуються звільнити військовополонених. Тих, чиї імена уже визначили, мають негайно відправити на батьківщину.

Трамп зобов'язався надати грантії безпеки КНДР, а голова Кім Чен Ин "підтвердив свою тверду і непохитну прихильність до повної денуклеаризації Корейського півострова", йдеться у документі.

 Зустріч президента США Дональда Трампа та лідера КНДР Кім Чен Ина почалася у Сінгапурі о 9:00 за місцевим часом (о 4:00 за київським). Трамп І Кім потисли один одному руки. Заявили, що будуть намагатися побудувати дружні відносини між країнами. На повістці дня ядерне роззброєння Північної Кореї та завершення Корейської війни.

Джерело

 

2ogoloshenya