У Польщі знайшли загиблого українця, який висів на дорожньому знаку: не витримав проблем з грошима і дружиною

Українець наклав на себе руки через матеріальне становище, а також проблеми з дружиною.

Стало відомо про інцидент, який стався в Польщі. Українець повісився на дорожньому знаку через проблеми з грошима.

Про це стало відомо завдяки ролику, який зараз почали поширювати по мережі, передає Znaj.ua

За попередньою інформацією, українець повісився на дорожньому знаку, який стояв по центру дороги. Як саме це сталося, і чому поруч нікого не виявилося, щоб врятували його-невідомо.

Працював чоловік на автозаводі Фольксваген, і причиною такого вирішення стали проблеми з грошима і з дружиною. Не витримав проблем.

При цьому, варто відзначити, що сталася трагедія ще кілька днів тому, однак, чомусь цей інцидент було прийнято рішення приховати в Польщі, і ніяк не висвітлювалося в новинах.

Єдине що є-ролик, який просочився в мережу.

У коментарях користувачі почали шукати відповіді на запитання, як йому зовсім вдалося забратися на цей знак.

Варто відзначити, що раніше в Польщі був убитий українець. Сталося це в новорічну ніч, і вже було затримано 12 осіб. Його тіло було знайдено парою, яка поверталася зі святкування приблизно о 4: 00. У загиблого була травма голови, і за попередніми даними він був саме убитий.

Як з'ясували слідчі, 47-річний українець святкував Новий рік у компанії українців та іноземців. Всі вони можуть бути причетні до вбивства. Саме тому всі вони, а це 12 осіб, були затримані і дають свідчення співробітникам правоохоронних органів.

2ogoloshenya