Якщо жінка перестає кохати свого чоловіка, то її видають ці 3 моменти!

Жінки відрізняються від чоловіків не тільки фізіологією, а й психологією. Саме тому чоловіки часто не розуміють жінок, а ті чоловіків. Це нормально. Жінкам подобається увага з боку сильної статі, навіть якщо сам чоловік їм не цікавий.

Досить часто трапляються ситуації, коли жінки продовжують спілкування з чоловіком, фліртують, ходять на побачення, хоча ніяких почуттів до нього не відчувають. Причин такої поведінки досить багато: для когось він запасний варіант, комусь просто нудно, комусь шкода відмовити, хтось спілкується через вигоду, хтось боїться самотності, хтось набиває ціну (мовляв, як багато у мене залицяльників …) і так далі.

Плюс до всього жінкам старше 35 взагалі вибирати особливо не доводиться. Ось і виходить, що багато зустрічаються, ходять на побачення і навіть живуть із нелюбимими чоловіками, які їх часто дратують. Але такі дами дотримуються думки, що краще нелюбимий, ніж ніякий.

Так, життя з таким чоловіком не найприємніша річ. Але жінки самі зробили свій вибір. А як чоловікам, які живуть з тією, хто їх не любить і не цінує? На жаль, часто чоловіки розуміють це занадто пізно…

Щоб такого не було, важливо відразу звертати увагу на дрібниці. Адже жінку, яка не любить, легко вивести на чисту воду за її поведінкою.

В її спілкуванні з чоловіком легко можна вистежити наступні 3 моменти:

  1. Ринкові стосунки

Дана ознака найчастіша і найочевидніша. Але багато хто не звертає на неї увагу, і думає, що це норма. Однак у стосунках, де є ніжність, любов, повага ніколи не буде меркантильного інтересу і постійного полювання на вигоду. Товарно-ринкові відносини – це про розрахунок, а не про романтичні почуття.

Зазвичай, це проявляється у вимогах оплати: “Купи мені нові чобітки, адже я гладжу тобі сорочки кожен день!” Або “Я тобі приготувала вечерю, тепер ти повинен мені… “.

  1. Різкий тон і вічне невдоволення

Коли жінка не любить чоловіка, її нервує і злить будь-яка його дія. Просто сам факт присутності чоловіка дратує жінку, вона говорить різким тоном, висловлює претензії, завжди чимось незадоволена.

Дуже часто з її вуст лунає: “Не заважай!”, “Не зли мене!”, “Дай спокій!”, “Відійди!” “Я зайнята!”, “Відчепись” і подібне.

  1. Нейтральність

Або ж інша сторона медалі – повний ігнор.

Жінці настільки чоловік байдужий, що вона його навіть не “пиляє”. Їй плювати де він, чим займається, з ким говорить по телефону і чому не прийшов додому ночувати. Вона взагалі ніякої зацікавленості в його житті не проявляє. Що є чоловік, що його немає – їй все одно.

Максимум, вона помітить відсутність чоловіка, коли їй щось від нього треба, а його поруч немає. Ось тоді вона подзвонить і дізнається, коли ви повернетеся.

Джерело.

2ogoloshenya