Перестаньте ганятися за коханням, воно саме вас знайде!

Деякі жінки так відчайдушно намагаються знайти своє щастя, що просто втрачають себе…

При зустрічі з чоловіком вони змінюють свою поведінку, прагнучи здаватися кращими, справити хороше враження і отримати схвалення. Такі жінки згодні задовольнятися малим, не дивлячись на те, що заслуговують більшого. Може пора перестати гнатися за коханням і подбати про себе?

При всьому бажанні побудувати міцні стосунки з чоловіком не вдасться, якщо жінка буде постійно «підлаштовуватися». Рано чи пізно всі карти будуть розкриті й можливо, коли партнер побачить «справжнє обличчя» обраниці, то дуже здивується або розчарується… Щоб знайти справжнє кохання, потрібно навчитися не втікати від самої себе.

Що зробити, щоб кохання саме знайшло вас

У вас виникало коли-небудь дике бажання бути поруч з конкретною людиною? Ви постійно думали про те, як вчинити правильно, щоб не зруйнувати стосунки? У підсумку ви залишилися на самоті, так і не зрозумівши, чому виявилися недостатньо гарними для партнера? Іноді наш розум стає нашим головним ворогом і щоб налагодити особисте життя в першу чергу потрібно полюбити себе.

Кілька порад, які допоможуть вам зупинитися в гонитві за щастям:

  1. Намагайтеся робити те, що дає вам відчуття щастя.

Співайте, малюйте, танцюйте, займайтеся спортом і самоосвітою. Приділяйте собі максимум уваги, щоб просто не залишалося часу думати про погане. Запам’ятайте, якщо ви будете намагатися заповнити порожнечу в серці іншої людини, це не зробить вас щасливою. Не чекайте схвалення з боку оточуючих, робіть все за покликом свого серця, насолоджуйтеся життям у всіх його проявах.

  1. Приділяйте більше часу людям, які дійсно вас люблять, і забудьте про тих, кому ви байдужі.

Не витрачайте дорогоцінний час на безглузді стосунки, цим ви тільки нашкодите собі. Пам’ятайте, якщо людина не відчуває по відношенню до вас щирих почуттів, то всі ваші старання догодити їй будуть марними. Ви нічого не зможете змінити. Це гірка правда, але важливо її вчасно зрозуміти, щоб не витратити життя на недостойних людей. Краще дійсно жити на самоті, ніж поруч з «токсичною» людиною.

  1. За людиною, яка гідна вашої любові, не доведеться бігати.

Любляча людина буде піклуватися про вас, бажати кращого. Вона сама зробить все для того, щоб ви почувалися щасливою. Ваш парнер прийме вас з усіма недоліками, йому не потрібні ніякі «маски» і облуди, він полюбить вас такою, якою ви є насправді. А це дорогого коштує. Цінуйте таких людей і не втрачайте.

  1. Навчіться жити на самоті.

Це непросто, але необхідно. Не втрачайте надії, що зустрінете «споріднену душу» і це обов’язково станеться. Ви знайдете людину, яка буде підтримувати вас у складних ситуаціях і радіти всім вашим успіхам. Просто спочатку полюбіть себе, інакше нічого не вийде.

  1. Не погоджуйтеся на менше.

Якщо зараз поруч з вами нікого немає, значить так треба Всесвіту. Не вступайте в стосунки просто «для галочки», в них ви точно не будете щасливими. Не міняйте своїх цінностей і переконань заради іншої людини, це ніхто не оцінить. Ставтеся до себе з повагою.

Якщо ви будете всім серцем вірити в те, що одного разу опинитеся в потрібний час в потрібному місці, це обов’язково станеться. Можете не сумніватися. Закони Всесвіту завжди працюють і немає ніяких винятків, головне вірити.

Джерело.

2ogoloshenya