Австралійська авіакомпанія продає квитки без місця призначення: пасажири не знають куди полетять

Австралійська авіакомпанія Qantas у спробах активізувати попит на авіапослуги та туризм запустила продаж квитків без місця призначення - ще на посадці пасажири не знатимуть, куди прямують.

Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що такі рейси з невідомим призначенням були популярні у регіоні у 90-і. Пандемія значно скоротила пасажиропотік у регіоні - у січні він становив лише 4% показників січня минулого року. Тоді за січень пасажиропотік сягав 33,5 мільйона.

Qantas був однією з перших авіакомпаній, яка запропонувала "рейси у нікуди", які злітали і приземлялися в тому самому аеропорту після низького обльоту австралійських пам’яток.

Рейси відбуватимуться на одному з трьох літаків Qantas з Брісбена, Мельбурна чи Сіднея. Економ-квиток на такий напрямок коштуватиме від 737 австралійських доларів (577 доларів США)

Пасажири можуть придбати добовий пакет, у яких включатиметься низка заходів від виготовлення вина та обіду для гурманів до підводного плавання на тропічних островах.

Зважаючи на те, що міжнародні кордони навряд зможуть відкритися до 2022 року, Qantas звернувся до уряду з проханням про визнання внутрішніх поїздок.

2ogoloshenya