ФБР оголосило нагороду в 50 тисяч доларів за інформацію про бомби в Конгресі

ФБР оголосило нагороду в 50 тисяч доларів за інформацію, яка дозволить знайти та заарештували осіб, причетних за встановлення саморобних бомб у Вашингтоні під час заворушень 6 січня.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті Бюро, пише Суспільне.

"6 січня 2021 року кілька правоохоронних органів отримали повідомлення про ймовірну саморобну бомбу з дротами у штаб-квартирі Республіканського національного комітету (RNC). Пізніше друга ймовірна саморобна бомба аналогічного виду була зареєстрована в штаб-квартирі Національного комітету Демократичної партії (DNC)", – повідомили у ФБР.

Американські правоохоронці попросили будь-яку наявну інформацію інциденти телефоном або онлайн. Також її можна надати через консульство або посольство США.

У разі, якщо інформація допоможе ідентифікувати чи затримати причетних до мінування осіб, ФБР обіцяє заплатити за неї 50 тисяч доларів.

Також ФБР шукає інформацію, яка допоможе ідентифікувати людей, причетних до насильства у Вашингтоні. Поліцейський департамент округу Колумбія вже оприлюднив частину фотографій нападників.

Усіх, хто став свідком незаконних насильницьких дій, правоохоронці просить надати будь-які дані, зокрема, фотографії чи відео, які можуть мати стосунок до справи.

2ogoloshenya