Велика британія готова виділити  40 млн фунтів закладам, які закриються на час локдауну

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон хоче виділити £ 40 млн ($ 54 млн) на підтримку пабів, які подають тільки напої та яким, відповідно до нових правил, доведеться закритися.

Влада Великої Британії може оголосити про це вже сьогодні, повідомляють Bloomberg і The Telegraph з посиланням на джерела.

З середи загальнонаціональний локдаун у Великій Британії змінять місцеві обмеження. У числі іншого в районах з високим ризиком зараження, до яких віднесена велика частина Англії, паби зможуть продовжити роботу тільки в тому випадку, якщо в них подають їжу, і відповідно, вони можуть працювати як ресторани, а в районах, де ризик оцінюється як дуже високий, всі ресторани зможуть працювати тільки на винос і з доставкою.

Як пише Bloomberg, очікується, що кілька десятків депутатів-консерваторів виступатимуть проти таких заходів підтримки, а ліберали утримаються при голосуванні. Проте швидше за все новий пакет заходів, що передбачає в числі іншого підтримку пабів, вдасться провести через парламент.

Джерело: Коммерсанть

2ogoloshenya