Дружина зізналася чоловікові, що спала з його братом. Шикарна відповідь чоловіка!

Дружина зізналася чоловікові, що спала з його братом. Шикарна відповідь чоловіка!

Дорогий чоловік!

 

Я пишу тобі цього листа, щоб сказати, що йду від тебе. Я була прекрасною дружиною всі ці 7 років і не отримала взамін нічого. Попередні два тижні були справжніми тортурами для мене, але останньою краплею став дзвінок твого начальника, який сказав, що ти звільнився.

 

Минулого тижня ти прийшов додому і не помітив ні мого манікюру, ні нової зачіски. Ні-чо-го. Ти не помітив, що я приготувала тобі на вечерю улюблену страву і купила новий пеньюар. Ти поїв рівно за 2 хвилини, подивився футбол і пішов спати. Ти перестав говорити, що любиш мене; ти навіть не торкаєшся до мене. Я не знаю, чи дійсно ти розлюбив мене або прикидаєшся, але я йду.

 

P.S. Якщо захочеш знайти мене, просто знай, що ми з твоїм братом поїхали в Одесу на море.

Всього доброго! Твоя колишня дружина.

 

Ось, що відповів їй чоловік…

 

Дорога моя колишня дружина!

 

Ніщо не могло порадувати мене більше, ніж твій лист. Я згоден з тобою, ми були одружені 7 років, але всі ці роки ти не була ідеальною дружиною. Я дивився футбол, щоб не слухати твого нескінченного бурчання і ниття. Погано, що це не допомагало. Я бачив, що ти підстриглася, просто перше, що спало мені на думку: “Ти виглядаєш як мужик”. І я промовчав. Мама вчила мене мовчати, якщо я не можу сказати нічого приємного. Що ж до приготовленої тобою улюбленої моєї страви, то ти, ймовірно, переплутала мене з моїм братом. Я 7 років як не їм свинину. Твій пеньюар я розгледів, але залишився байдужим, тому що на ньому бовтався цінник “50 грн.”. Я дуже сподівався, що це ніяк не пов’язано з тим, що напередодні брат позичив у мене як раз 50 грн.

Навіть після всього цього я люблю тебе і вірю, що ми могли б пережити все це. Саме тому, коли я дізнався, що виграв в лотерею 1 000 000 доларів, я звільнився і купив нам два квитки до Парижу. Я думав, то ми зможемо почати все заново. Але прийшовши додому, я побачив твій лист. Ну що ж, напевно, так повинно бути. Сподіваюся, що ти будеш щаслива в новому житті. Мій юрист сказав, що завдяки твоєму листу ти не зможеш отримати від мене ні копійки.

 

P.S. Не знаю, чи говорив тобі хтось, але мій брат Олександр народився Олександрою. Сподіваюся, тебе це не збентежить.

Твій чоловік!

Джерело.

2ogoloshenya