5 автомобілів, які здатні проїхати 500 тис. кілометрів

Який автолюбитель не зацікавлений в тому, щоб його "ластівка" проїхала багато десятків, а ще краще сотні тисяч кілометрів без необхідності капітального ремонту. Деякі можуть подумати, що з таким завданням впораються тільки якісь раритетні суперкари, проте в дійсності проїхати навіть 500 тисяч кілометрів без серйозних поломок здатні серійні автомобілі, представлені на ринку.

  1. Автомобілі Volkswagen

Автомобілі Volkswagen

Багато автомобілів відомого німецького концерну демонструють просто неймовірну витривалість при належному догляді. Мова в першу чергу йде про такі моделі, як Passat B6, Jetta 5, Golf 5 і 6. При цьому найкраще брати ті авто, що обладнані силовим агрегатом BSE 1.6 MPI з віддачею 102 к.с. Проблема лише в тому, що даний двигун випускався тільки до 2015 року. З кожним новим роком відшукати таку машину стає все складніше.

Аналогічним чином справи йдуть з чеською Skoda Octavia, яка зустрічається на ринку з тим же мотором.

  1. Автомобілі Chevrolet

Автомобілі Chevrolet

При належному догляді Chevrolet показують себе не гірше німців. Автомобільними рекордсменами тут виступають автомобілі сімейств Cobalt. Все тому, що обладнані дані автомобілі, як правило, супернадійним силовим агрегатом B15D2 об'ємом 1.5 літра і віддачею 106 к.с. Цей же двигун ставиться на багато південнокорейських Daewoo Gentra.

  1. Автомобілі Renault

Автомобілі Renault

Моделі Logan, Duster і Sandero легко можуть поборотися за звання «вічної машини». А все тому, що під капот багато моделей отримують мотори К4М і F4R. Висока якість і надійність згаданих агрегатів дозволяють машинам пробігати без будь-яких проблем сотні тисяч кілометрів. Ці ж двигуни можна побачити в машинах Nissan Terranо і Almera, а також в Lada Largus.

  1. Автомобілі Toyota

Автомобілі ToyotaЯпонські Toyota не гірші європейців в плані надійності, особливо, коли мова заходить про моделі з двигуном 2AR-FE. У список щасливчиків потрапляють RAV4 XA30 і XA40, XV50, XV70 і Camry XV40. Для перерахованих машин 150 тисяч км - це взагалі не цифра, хоча після такого пробігу, ремінь ГРМ все-таки поміняти доведеться. Звичайно, на 92-му бензині 500 тисяч не проїдеш, проте навіть при бюджетному підході перераховані моделі показують чудеса витривалості.

  1. Автомобілі Honda

Автомобілі HondaНаостанок не можна не згадати і про відмінні моделі Honda. Проблема полягає лише в тому, що машин з двигуном R20A не так вже й багато на ринку. Мова, звичайно ж, йде про моделі Civic, Accord і CR-V. Ходять перераховані авто не тільки жваво, але і довго. Правда ремінь ГРМ міняти все-таки доведеться приблизно раз в 80 тисяч кілометрів пробігу.

Джерело. 

2ogoloshenya