Якою, на думку чоловіків, має бути ідеальна жінка

Ми часто говоримо про те, як важливо знайти жінку, з якою будемо плисти на хвилях життя, яка буде поруч, що б не трапилося. Вибір тієї єдиної – одне з найважливіших рішень у житті чоловіка, а може, і найважливіше. Жінка, з якою ми вирішуємо розділити свій світ, буде матір’ю наших дітей, допомагатиме нам будувати плани, приводити нас до тями, робити нас кращими.

Але яка ж вона – ідеальна жінка? Роками ми слухали, чого хочуть жінки. При цьому вважалося, що нам, чоловікам, потрібна тільки лише статусна дружина. Я з цим не згоден. Що нам важливо в жінці?

  1. ХАРАКТЕР

Краса – це не те, як ви виглядаєте, а те, що з себе представляєте. Нам хочеться бачити поруч із собою ту, яка не тільки працює над своєю зовнішністю, а й намагається бути щирою, справжньою.

Ви ж такі з подругами – так будьте такими і з нами! Ми бачимо, як ви смієтеся в своїй компанії, не стримуйте себе і в нашому суспільстві. Нам подобаються дівчата з прекрасним почуттям гумору, які не відносяться до життя занадто серйозно. Будьте собою. Замовте на обід чізбургер. Забруднитися кетчупом – повірте, не страшно.

Не соромтеся зустрічати нас в футболці або спортивному костюмі. Забудьте хоч ненадовго про макіяж та зачіску – так нам теж подобається. Звичайно, нам приємно, коли ви виглядаєте розкішно, але не потрібно робити це, тільки щоб заслужити наше схвалення. Чи відчуваєте, що зобов’язані це робити? Значить, поруч з вами просто не той чоловік.

  1. (САМО) ПОВАГА

Те, як ви себе подаєте, говорить багато про що. Я не про одяг, що підкреслює достоїнства фігури (хоча і не бачу в ній нічого поганого). Я про соціальні мережі.

Вони – ваша «вітрина». Куди ви ходите і з ким, що і як говорите, характеризує вас як особистість. І якщо зовсім вже чесно, нас рідко привертають дівчата, які відвідують всі підряд заходи в будь-якій компанії. Хлопцям, які шукають «популярних» дівчаток, це ще може сподобатися, але справжні чоловіки в такі ігри не грають.

Ми чістіше віддаємо перевагу жінці, що читає книгу вдома, ніж тій, що напивається з друзями по вихідних. Ваше життя не повинне бути зовсім вже «нарозхрист»: потрібна хоч якась інтрига. Чим менше ми знаємо про чиєсь життя, тим цікавіша для нас ця людина. Це мотивує нас шукати, запитувати, копати глибше.

Так наші з вами розмови стають більш змістовними. А якщо ми завжди в курсі, де ви були і що робили, що тут може бути цікавого?

  1. ЧУТТЄВІСТЬ

Чоловіки – істоти з плоті і крові. Все в нас оживає від дотику. І нас, безумовно, приваблюють жінки, вільні в проявах почуттів. Вам хочеться, щоб вас брали за руку, цілували, обіймали і питали, як пройшов день. І нам хочеться того ж! Це допомагає відчувати себе бажаними і підсилює зв’язок з партнеркою.

  1. РОЗУМ

Життя більше, ніж нова сумочка, дизайнерські туфлі і новий епізод улюбленого серіалу. Хоча, каємося, ми і самі занадто захоплюємося переглядом футбольних матчів. Розмови з розумними жінками заводять – з тими, хто знає багато про світ навколо і прагне зробити його кращим. Вони мислять критично і зачіпають наші почуття. Чи не кожне рішення в житті можна прийняти, не замислюючись, а коли відчуваєш себе невпевнено, особливо корисно, якщо поруч є той, хто допоможе прийняти вірне рішення. Для цього не потрібна освіта Гарварду (чи яка б то не була інша) – тільки інтелект, здатність мислити і розуміти.

  1. ВПЕВНЕНІСТЬ

Життя – річ непроста. Новий день – новий бій, і якщо поруч з вами впевнена в собі жінка, це дуже допомагає в гонитві за мрією. Жінка, яка любить себе, не дивлячись на недоліки, буде любити чоловіка, незважаючи на його мінуси. Люблячи вас, вона розкриє будь-які двері на шляху до зірок разом з вами. Є щось сексуальне у впевнених в собі жінок.

Досконалості не існує, ми її й не шукаємо. Коли жінка розуміє, чого варта, це неймовірно спокусливо. Зрештою, ми ж шукаємо того, хто буде нас доповнювати, а не просто служити трофеєм.

Вона знає, чого хоче, і не чекає, поки ми їй це дамо. Вона задоволена собою і своїм тілом. Може прозвучати дивно, але ми правда відчуваємо впевненість на сексуальному рівні. Це енергія, яка притягує і дарує незабутній сексуальний досвід.

  1. ЧЕСТОЛЮБСТВО

Так, нам подобається роль годувальників сім’ї, які все планують, але так само подобаються і жінки, які планують разом з нами. Ми зовсім не хочемо приймати всі без винятку рішення наодинці. Нам потрібен хтось далекоглядний, хтось, хто може дивитися вперед.

  1. СКРОМНІСТЬ

Енергія скромних людей спрямована на оточуючих, і для чоловіка в пошуках супутниці життя це дуже привабливо. Скромні жінки співпереживають іншим, ставлячи їх інтереси вище за власні, але роблять це так, що знаходять спокій і захист. У таких стосунках наше «его» не страждає.

Звичайно, є щось в тому, щоб зіграти в гру під назвою «тобі доведеться мене домагатися», але, погодьтеся, це забирає багато енергії. І, будь ласка, якщо ми навпростець говоримо вам про свої почуття і про те, які ви прекрасні, не дивіться на нас так, немов у нас виросла друга голова. Взагалі-то нам для цього знадобилося чимало мужності.

Ми звикли думати, що зовнішність, популярність і соціальний статус можуть допомогти дівчині знайти справжню любов, але це не так. Насправді важливо лише те, хто ви. Саме ви нам потрібні з усіма можливими недоліками.

Джерело.

2ogoloshenya