Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В Італії 12-річний хлопчик ледь не став здобиччю величезного ведмедя.

Хоробрий хлопчик, який нещодавно дізнався, як треба себе вести при зіткненні з ведмедем у лісі, був змушений випробувати ці свої знання до реальності, коли на італійських пагорбах зустрівся з величезним хижаком.

12 річний любитель тварин Алессандро намагався зберігати спокій і повільно відходити від велетенської тварини, яка неквапливо йшла за ним.

Хлопчик потрапив у цю досить делікатну ситуацію, коли він насолоджувався пікніком зі своєю родиною в Південному Тіролі на північному сході Італії.

На відео юнак повільно спускається по схилу пагорба, а позаду нього йде великий клишоногий. Алессандро повільно намагається відійти від тварини, він оглядається, але намагається не піддаватися паніці, застосовуючи на практиці всі свої вичитані раніше знання.

«Ми залишили будинок зовсім недавно. У горах були інші люди, але в іншому було тихо, — розповів місцевій газеті La Stampa його дядько Федеріко. — Алессандро відірвався від нас на кілька метрів вперед, щоб зібрати речі, але коли він вийшов з гаю, ми побачили, що його переслідує ведмідь. Абсолютно зрозуміло, що це привело нас в жах, але він був спокійний».

Масивний клишоногий довго примірявся до своєї здобичі, вставав на задні лапи та ховався в кущах, але врешті-решт відступив. І все завдяки правильній поведінці хлопця.

Відомо, що 12-річний підліток, перебуваючи на карантині, саме читав про те, як слід поводитися, якщо раптом в лісі зустрінешся з ведмедем.

  • «Тварини і ліси — це його пристрасть», — розповів дядько хлопчика.
  • «Важливо було швидко піти, при цьому не дати ведмедю відчути, що він знаходиться в небезпеці, — сказав хлопчик.- Я не дивився йому в очі, і ведмідь зрозумів, що я йому не ворог. Тепер же я найщасливіша дитина у світі».

Відомо, що ведмідь вже покинув цей район, при цьому ніхто не постраждав. Місцеві ЗМІ повідомляють, що в регіоні мешкає близько 90 диких ведмедів.

Джерело.

2ogoloshenya