Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Пентагон офіційно опублікував відеозаписи, на яких відображені перехоплення військовими літаками невпізнаних літальних обʼєктів (НЛО).

Відеозаписи були розміщені на сайті Військово-морських сил, пише Бабель.

Кадри перехоплення були зняті екіпажами американських бойових літаків у 2004 і 2015 роках. Всі три ролики раніше вже опинялися у відкритому доступі внаслідок «несанкціонованої публікації в 2007 та 2017 роках», а ВМС США визнали автентичність цих відео з НЛО, які перехопив винищувач.

В основі відео – запис електрооптичної прицільної системи винищувача F/A-18 Super Hornet. Пілот зміг з третьої спроби впіймати обʼєкт на приціл, після чого почав з подивом обговорювати побачене з колегою. Точне місце зйомки невідоме.

Першими опублікували відео активісти дослідної групи To The Stars Academy of Arts & Science, співзасновником якої є колишній вокаліст групи Blink-182 Том ДеЛонг. Вони зазначали, що НЛО на відео не має крил і газового шлейфу, властивих земним технологіям.

Кілька пілотів винищувачів Військово-морських сил США розповіли про випадки фіксування і переслідування невпізнаних літальних обʼєктів (НЛО), що їх спостерігали поблизу авіабаз або американських авіаносців. Пілоти описали інциденти, які відбувалися в період з літа 2014 по березень 2015 року.

Джерело.

2ogoloshenya