Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Анонімний розробник у сфері штучного інтелекту створив програму, яка «схрестила» Біблію з текстами в БДСМ-стилі. Вийшов твір на 64167 слів під назвою «Помаранчева еротична Біблія» («The Orange Erotic Bible»).

Як повідомляє The Next Web, проєкт створили в межах Національного місяця генерування романів (National Novel Generation Month, NaNoGenMo) — конкурсу з написання штучним інтелектом текстів.

Для створення «Помаранчевої еротичної Біблії» невідомий розробник використав генератор текстів GPT-2, який свого часу розробила некомерційна організація OpenAI (одним із її засновників є, зокрема, Ілон Маск).

Слід зазначити, що штучний інтелект фактично «схрестив» Біблію з базою текстів, написаних у БДСМ-стилі: для останньої бралися дописи із спеціалізованого сайту literotica.com. Тому сенсу в остаточному тексті вийшло мало: інколи можна побачити багато повторів одного й того ж речення.

У тексті «Помаранчевої еротичної Біблії» трапляється багато відвертих сцен, але є й більш м’які формулювання, як-от: «І я увіллю в тебе ріку молока, меду, масла, червоного вина й помаранчевого квіту. І тобі не треба мовити ані слова, бо я заполоню двері цього дому: і вип’єш ти молока з ріки».

Зразок тексту «Помаранчевої еротичної Біблії», згенерованої штучним інтелектом

За підрахунками The Newt Web, у «Помаранчевій еротичній Біблії» 29 разів зустрічається слово «cock» («член») і чотири рази — слово «f**k» (лайливе слово, що означає «займатися сексом»).

До речі, Ісус Христос згадується лише раз, а релігійним лідером і засновником християнства називають Хама — в оригіналі Біблії це молодший син Ноя.

Джерело.

2ogoloshenya