Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Велика Британія може зіткнутися з роком заходів по ізоляції на тлі спалаху коронавірусу, повідомляє The Independent з посиланням на звіт наукових радників уряду.

Так, згідно з документами, вчені погодилися в понеділок, що єдина реальна перспектива боротьби з вірусом і запобігання перевантаженості відділень інтенсивної терапії - почати політику суворих правил соціального дистанціювання.

Напередодні прем'єр-міністр Борис Джонсон заявив, що Велика Британія може "переламати ситуацію" протягом 12 тижнів і відправити вірус "пакувати речі".

Але відповідно до консенсусної заяви, узгодженої Наукової групою з моделювання пандемічного грипу, обмеження триватимуть набагато довше. Заява попереджає, що політика соціальної ізоляції може тривати набагато довше, ніж 12 тижнів - а саме до 12 місяців, пише видання.

Група була скликана Міністерством охорони здоров'я і соціального забезпечення для консультування з питань реагування Великої Британії на пандемію на основі моделювання інфекційних захворювань і епідеміології.

Документ відображає рекомендації для уряду, а не рішення міністрів.

Джерело.

2ogoloshenya