Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Кримінальний суд Каїра ухвалив смертний вирок для 37 бойовиків місцевого терористичного угруповання, пов'язаного з міжнародною терористичною організацією "Ісламська держава".

Про це повідомляє DW, інформує Вечірній Кам'янець.

"Загалом цього дня вироки було оголошено для більш ніж 200 підсудних. Їх визнано винними у скоєнні десятків атак та терактів, ціллю яких були єгипетські військові, сили безпеки та поліція. 61 підсудного судді засудили до довічного ув'язнення, ще 85 отримали різні терміни позбавлення волі - від 5 до 15 років. Всі ухвалені 2 березня вироки ще можна буде оскаржити у суді вищої інстанції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед засуджених - один із найголовніших місцевих екстремістів. Всього було винесено 37 смертних вироків.

"Серед засуджених до страти - один із провідних місцевих екстремістів Хішам ель-Ашмаві. Власне, ель-Ашмаві ще в листопаді 2019 року до страти засудив окремий військовий трибунал, оскільки він - колишній офіцер єгипетських збройних сил", - йдеться у інформації.

Джерело.

2ogoloshenya