Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За словами Суркова, Росія "так чи інакше буде брати участь" у формуванні України, а "примус силою до братських відносин" - це головний ефективний метод у відносинах з Україною.

Владислав Сурков - колишній помічник президента Росії, який довгий час відповідав за політику РФ на Донбасі, поділився своїм баченням майбутнього України, про її перспективи і про майбутні стосунки з Росією.

Інтерв'ю Сурков дав російському ресурсу «Актуальні коментарі»

«України немає. Є українство. Тобто, специфічний розлад розуму. Дивним чином доведений до крайніх ступенів захоплення етнографією. Таке криваве краєзнавство. Сумбур замість держави. Борщ, Бандера, бандура є. А нації немає. Брошура «Самостійна Україна» є, а України немає. Питання тільки в тому, України вже немає, або поки ще немає?» - різко принизив «братніх» українців Сурков.

При цьому він зазначив, що Україна через «впертість хохлів» все-таки відбудеться як держава. Питання тільки в тому, на думку Суркова, на скільки частин буде поділена Україна. Тому Росії "так чи інакше доведеться брати участь у процесі її формування".

«Я, як не дивно, укрооптиміст. Тобто, вважаю, що України немає поки що. Але з часом вона все-таки буде. «Хохли» - хлопці вперті, вони зроблять. Однак, яка саме це буде Україна, в яких межах вона буде існувати і навіть, може бути, скільки буде "Україн" - питання відкриті. І у розв'язанні цих питань Росії так чи інакше доведеться брати участь», - зазначив Сурков.

Також він упевнений, що «примус силою до братських відносин» - це головний ефективний метод у відносинах з Україною.

«Відносини з Україною ніколи не були простими, навіть коли Україна була в складі Росії. Україна для імперської та радянської бюрократії завжди була справою клопіткою. То отаман Полуботок підведе, то западенці до Гітлера перекинуться. Примус силою до братських відносин - єдиний метод, що історично довів ефективність на українському напрямку. Не думаю, що буде винайдено якийсь інший», - вважає Сурков.

Говорячи про війну на Донбасі, колишній путінський помічник зазначив, що «війна - справа каламутна, тоскна. Але потрібна».

При цьому, на його думку, Донбас не повернеться під контроль української влади.

Також Сурков висловився про президента України Володимира Зеленського.

«Не лох. У всякому разі, в Парижі всі прийняли його за президента... У нього незвичайна легкість у думках», - сказав Владислав Сурков.

Джерело.

2ogoloshenya