Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Унаслідок збиття гелікоптера сирійської армії загинули троє військових, що перебували на борту. Поки незрозуміло, хто збив гелікоптер - турецькі військові чи підтримувані Анкарою збройні загони сирійської опозиції.

У сирійській провінції Ідліб у вівторок, 11 лютого, збили вертоліт армії уряду Башара Асада. Унаслідок катастрофи літака обидва пілоти та спеціаліст зі зброї, які перебували на борту, загинули, повідомив на своєму сайті базований у Лондоні Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини.

Як зазначають у центрі моніторингу, поки немає інформації стосовно того, хто саме збив вертоліт - дислоковані в районі турецькі військові чи підтримувані Анкарою збройні загони сирійської опозиції. Як повідомоляє агенція новин AFP з посиланням на свого кореспондента, гелікоптер був збитий біля села Камінас, що неподалік від міста Ідліб, "турецькою ракетою". Міністерство оборони Туреччини повідомило лише про "падіння" вертольота, але не вказало ні про його причини, ані не взяло відповідальність за збиття.

Тим часом неназваний представник турецької армії повідомив інформагенції Reuters, що підтримувані Анкарою сирійські повстанці почали "повноцінну атаку" поблизу міста Саракіб, біля якого проходить захоплене урядовими військами стратегічне шосе.

Джерело.

2ogoloshenya