Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

WhatsApp messenger припинить працювати на мільйонах смартфонів по всьому світу у 2020 році, оскільки завершує підтримку функціонування в старих iPhone і в телефонах з застарілою операційною системою (ОС) Android, а також гаджети з ОС Windows Mobile.

WhatsApp перестане працювати в телефонах з ос Windows Mobile з січня 2020 року, на Android 2.3.7 і iPhone iOS 8 — з лютого, — передає Хвиля з посиланням на Daily Mail.

Компанія, що належить Facebook, заявила, що зосереджує зусилля на мобільних платформах, які використовує переважна більшість людей". Після 1 лютого 2020 року також можна створювати нові облікові записи користувачів з Android 2.3.7 і старше, а також iOS 7 і старше.

Крім того, у клієнтів з усіма перерахованими операційними системами, у будь-який час можуть перестати працювати деякі функції програми, оскільки WhatsApp більше не займається розробкою оновлень для цих операційних систем.

А вже з 1 лютого 2021 використовувати цей месенджер на смартфонах, що працюють під управлінням Android 4.0.3 та iOS 9, а також у будь-яких старих моделях, буде неможливо.

Джерело.

2ogoloshenya