Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Суму збитків власник оцінив майже в 17 тисяч злотих.

Як повідомляє  сайт місцевої поліції, житель Легіоново поскаржився, що орендатори його квартири пошкодили майно: зламали двері,  розбили вікна, зірвали шпалери зі стін і знищили обладнання. Суму збитків власник оцінив майже в 17 тисяч злотих. 

За вказаною адресою поліцейські, які прибули на виклик, побачили двох агресивних і нетверезих громадян України. У старшого з них знайшли маріхуану. До того ж він намагався вручити хабара, щоб відкупитися. Його 24-річний друг чинив опір при затриманні та ображав поліціянтів. Обох чоловіків забрали у відділок. 

Під час розслідування слідчі виявили, що 27-річний громадянин України кількома годинами раніше викрав Dodge й сів за кермо, маючи в крові майже проміле алкоголю. Другий із затриманих українців того ж дня вкрав Fiat, яким також керував у нетверезому стані. 

На підставі зібраних доказів прокурор висунув чоловікам звинувачення в крадіжці зі зломом транспортних засобів, водінні в нетверезому стані, хабарництві, неповазі до правоохоронців, чиненні опору при затриманні та пошкодженні чужого майна. Суд арештував обох громадян України на 3 місяці, поки триватиме слідство.

Джерело.

2ogoloshenya