Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Спеціально для Медвєдєва хочуть запровадити посаду у Раді Безпеки РФ.

У середу, 15 січня, уряд Росії ухвалив рішення

Путін після відставки уряду знайшов Медведєву місце заступника у владі
подати у відставку. Сталося це після оголошених лідером Кремля пропозицій змін до онституції країни. 

Таку інформацію опублікував ТАСС з посиланням на слова голови уряду РФ Дмитра Медведєва.

Разом з тим, як пише 360 tv.ru, на думку Медвєдева, запропоновані новації Путіна можуть внести суттєві зміни не лише в низку статей документа, але й у баланс усіх гілок російської влади.

"У цьому контексті очевидно, що ми як уряд РФ повинні надати президенту нашої країни можливість ухвалювати всі необхідні рішення і в цих умовах, я вважаю, що було правильним відповідно до статті 117 Конституції РФ, що уряд Російської Федерації в нинішньому складі подав у відставку", -  прокоментував Медведєв.

Сам президент Росії Володимир Путін вже заявив про намір найближчим часом зустрітися із кожним з членів уряду, які подали у відставку. Путін подякував ексурядовцям за спільну роботу, хоча, як він зазначив, "не все вдалося". 

Путін, крім того, заявив про намір запровадити посаду заступника секретаря Радбезу і запропонувати її Медведєву. На цьому посту він нібито має зайнятися питаннями обороноздатності і безпеки РФ.

"Якщо для запровадження нової посади в Радбезі для Медведєва потрібні зміни до закону, то це треба зробити, буду просити депутатів про підтримку", - підсумував російський президент. 

Джерело.

2ogoloshenya