Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Під час останнього обміну полоненими Росія, крім терористів і вбивць, внесла до списку одного з колишніх лідерів націоналістичної організації УНА-УНСО Едуарда Коваленка.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський.

"Коваленко якраз той, кого в РФ називають фашистом. Причому він не просто фашист, а справжній затятий фашистище. Зігував, водив Хрещатиком марші із символікою СС, ображав у своїх виступах кавказців і євреїв. Росіяни у себе по ТВ щодня засуджують і проклинають таких людей, а Коваленка вирішили забрати з України разом зі своїми "новоросами" та "ополченцями", - пише він.

За словами Казанського, цьому є причина.

"Едуард Коваленко був рядженим провокатором і спеціально найнятим актором, який зображував максимально упоротого нациста. Ще в 2004 році його наймав Медведчук, щоб дискредитувати Ющенка (Коваленко вдавав його прихильника). А тепер той же Медведчук, ймовірно, і домігся його внесення до списку на обмін", - зазначає блогер.

"Росіяни (в особі кума Путіна) наймають в Україні чувака, щоб той марширував під прапорами СС, кидав зіги і розпалював міжнаціональну ворожнечу. Потім тикають у нього пальцями і кричать: "Дивіться, в Україні фашизм!!!" А тепер кажуть: "Ну гаразд, це був наш чувак, ми його забираємо", - робить висновок Казанський.

Джерело.

2ogoloshenya