Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Кореспондент інформаційного агентства «УНІАН» в Москві Роман Цимбалюк для ТСН повідомляє, що виходячи зі слів президента Російської Федерації Путіна Володимира Володимировича, які він озвучив під час підсумкової конференції, він не має в планах припиняти власну агресивну політику щодо України, а також він не піде з президентської посади навіть після 2024 року.

Зокрема, Цимбалюк написав: «Насправді, Путіну просто не дає спокою тема України. Він буквально прямим текстом заявив, що до того часу, поки він живий, Україна не зможе з ним домовитися ». Крім того, Роман Цимбалюк наголосив, що Володимир Володимирович влаштував «чотирьохгодинне шоу, яке він назвав прес-конференцією».

Також в своєму блозі Роман Цимбалюк додав, що глава Кремля практично офіційно визнав претензії Російської Федерації на південні і східні території української держави. Крім того, президент Росії визнав, що він постачає важке озброєння на територію Донецька і Луганська для окупаційної влади. «Свої танки Путін звідти виводити точно не збирається», – підкреслив український журналіст.

А що думаєте Ви ? Залишайте Ваш коментар, давайте обговоримо це питання.

Джерело.

2ogoloshenya