Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Європейці "розкушутвали" цю продукцію в 2019 році.

Експорт українських равликів до країн-членів Європейського Союзу суттєво зріс у 2019 році. Про це звітує Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. 

Згідно офіційної інформації, лише за дев’ять місяців поточного року на європейський ринок було поставлено 248 тонн равликів українського виробництва, тоді як за весь минулий рік обсяг експорту цієї продукції до Євросоюзу склав 93 тонни. "За два роки збільшилася і кількість вітчизняних підприємств, які мають право поставляти равликову продукцію на ринок Європейського Союзу. За результатами третього кварталу в Україні таке право отримали 17 підприємств. У 2018 році їх було всього 5", - уточнюють у службі.

Цього року повідомлялося, що на

"Це їжа романтична": власники першої зміїної ферми сподіваються змінити смаки українців
першій в Україні зміїній фермі поблизу Львова вирощують неотруйних полозів та вужів для гурманів. Фермери, які взялися за екзотичну справу, переконують, що плазуни цілком безпечні, а їхнє м’ясо дієтичне і корисне.

Джерело.

2ogoloshenya