Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Втрат зазнав підрозділ, який атакував українські судна з повітря.

У катастрофі військового вертольоту Мі-28 "Нічний мисливець" на Кубані загинули двоє офіцерів 55-го окремого полку армійської авіації 4-ї червонопрапорної армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони Російської Федерації. Про це з посиланням на російські ЗМІ повідомляє DT.ua.

На борту гелікоптера перебували заступник командира полку підполковник Олексій Склянкін і командир ескадрильї майор Руслан Кушніренко. 

За даними спільноти InformNapalm, вертольоти Ка-28 55-го полку атакували українські катери "Бердянськ" і "Нікополь" і буксир "Яни Капу" в Керченській протоці й акваторії Чорного моря восени минулого року. 

Як повідомлялося, у Краснодарському краї РФ

На Кубані розбився вертоліт російської армії
розбився вертоліт російських силовиків. За першими даними з місця трагедії, катастрофи зазнав Мі-28 "Нічний мисливець" із двома людьми на борту. Уламки гелікоптера виявили біля станиці Платніровська неподалік від аеродрому "Корєновськ". 

Джерело.

2ogoloshenya