Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Під час переговорів у Парижі щодо повернення Україні контролю над кордоном у помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова здали нерви.

Про це розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє Департамент комунікації МВС України.

Представники Кремля поводили себе емоційно та не компетентно, кажуть у відомстві.

"У Суркова здали нерви, він там папери кинув на стіл і кричав: "ми так не домовлялися". Вони запропонували розводити і далі війська.

Куди розводити? В Мар'їнці? Де кожен метр политий кров'ю. І відведення означає здачу наших позицій на кілометри. Чи в Широкиному, де ми стали так, щоб Маріуполь убезпечити? Це нісенітниця.

Ми чітко дали зрозуміти, гуманітарні коридори – добре, бо людям треба дати можливість їздити без черг. У Луганській області немає жодного коридору, де може проїхати машина",- сказав Аваков.

"Ми не збираємось бути домініоном Росії, на першому місці – українські інтереси. А далі, ми готові з повагою ставитись до всіх", - додав міністр.

"Наша позиція дуже проста – спочатку безпека, повернення військовополонених, а потім вибори і все інше. Компроміс може бути – ми не за місяць візьмемо кордон, а за два дні. У нас є 480 кілометрів кордону захопленого Росією і ми будемо потихеньку, щодня повертати контроль над ним", - сказав Аваков.

Джерело.

 

2ogoloshenya