Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Чоловік розставив у лісі прикордонні стовпи і за гроші "переправив" чотирьох мігрантів через "кордон" Росії і Фінляндії.

Житель Санкт-Петербурга встановив у лісі в Ленінградській області бутафорські прикордонні стовпи і за гроші перевів у "Фінляндію" чотирьох громадян Південної Азії. Всі п'ятеро молодих людей затримані, повідомляє прес-служба прикордонного управління ФСБ Росії по Петербургу і Ленобласті.
Встановлено, що азіати збиралися втекти до Європи і знайшли в Санкт-Петербурзі провідника. Цей провідник вирішив провести мігрантів і провести їх через неіснуючий кордон за гроші. Для реалістичності провідник встановив у лісі під Виборгом прикордонні стовпи.
Шлях до "кордону" йшов через польові дороги, озеро Виборзького району і лісову гущавину. Біля "прикордонних стовпів" іноземці повинні були передати провіднику частину грошей - понад 10 тисяч євро. Загальна сума невідома.
Перехід через "кордон" не відбувся - молодих людей затримали. Азіатам призначили адміністративний штраф із примусовим видворенням з Росії, щодо провідника порушили кримінальну справу за статтею "шахрайство".

2ogoloshenya