Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Шлунково-кишкові захворювання, атеросклероз, проблеми з печінкою – ці стани зачіпають мільйони людей.

Про це пише УКР.Здоров'я.

"Проти більшості страждань у кожного є щось в холодильнику. Певні продукти можуть багато чого зробити для нашого здоров’я”, – говорить лікарка з Німеччини Франциска Рубін.

Франциска Рубін – лікарка і медичний журналіст. Як телеведуча, вона вела медичну програму на німецькому телебаченні "Hauptsache Gesund" MDR протягом 17 років.

5 кращих продуктів на думку Франциски Рубін

Овес
Він настільки універсальний, що може вбити кількох зайців одним пострілом. У ньому малокалорій, він сприяє зниженню холестерину і цукру в крові, а вівсяні висівки хороші для запобігання раку товстої кишки через високий вміст клітковини. Крім того, овес заспокоює надмірно регулюючу імунну систему.

Мед
“У меді є дезінфікуючий метилгліоксаль (MGO), який зцілює наш організм”, – пояснює Рубін. Головне купувати свіжий мед у перевірених продавців.

Імбир
"Для мене не буває зими без імбирного чаю. Він надає зігріваючу дію на внутрішню поверхню і добре працює на травну систему. Імбир сприяє циркуляції крові, розріджує кров і знижує рівень холестерину. Тим самим він запобігає серцевим нападам та інсультам", – розповідає лікар.

Капуста
В залежності від сорту рослини мають різні пріоритети. "Більшість видів капусти прискорюють транзит їжі через кишечник, вони змушують травну систему працювати краще.

Куркума
Спеція з Південно-Східної Азії стала справжньою суперзіркою. Вона працює, перш за все, як протизапальний засіб. Оскільки куркума працює проти запалень в організмі, вона запобігає раку, який також виникає часто в результаті запальних процесів в організмі”. – каже лікарка.

Звичайно, є обмеження, наприклад хіміотерапія або хірургічне втручання, для яких немає альтернативи. Інший виняток – коли люди вже хворіють і залежать від певних ліків, наприклад від бета-блокаторів.

Джерело.

2ogoloshenya