Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

ФСБ затримала в місті Аксай Ростовської області військовослужбовця за підозрою в зборі секретної інформації для ГУР Міноборони України.

Про це повідомляє Газета.ru.

"Федеральна служба безпеки Російської Федерації в місті Аксай Ростовської області за підозрою в державній зраді затримала громадянина Росії - військовослужбовця Південного військового округу", - йдеться в заяві відомства.

За версією ФСБ військовий "цілеспрямовано збирав секретні відомості військового характеру щодо Збройних сил Росії, витік яких за кордон міг завдати шкоди обороноздатності держави". Таке завдання він нібито отримав від Головного управління розвідки Міноборони України.

Автори Telegram-каналу "Відкриті медіа" знайшли в соціальних мережах сторінку затриманого. За їхніми даними, ФСБ підозрює в зраді і в роботі на військову розвідку України 28-річного старшого лейтенанта Руслана Артикова. Зазначається, що він працював зв'язківцем, несучи військову службу в 175-й Лунінецько-Пінській бригаді управління ЮВО, розташованій в місті Аксай.

Виходячи з даних, опублікованих у профілі Артикова, він закінчив Таганрозький технологічний інститут.

Джерело.

2ogoloshenya