Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Після критики з боку екоактивістів та поширення руху за збереження життя тварин королева Сполученого Королівства Великої Британії та 15-ти країн Співдружності націй Єлизавета ІІ вирішила відмовитися від виробів з натурального хутра.

Про це зазначається на сайті іноземного видання The Daily Mail.

Джерело посилається на книгу мемуарів особистої радниці та головної моделі Єлизавети ІІ Анджели Келлі. Вона зазначила, що вже з кінця 2019 року монархиня використовуватиме лише екохутро.

"Якщо Її Величність повинна з'явитися на заході в особливо холодну погоду, з 2019 року, для того, щоб їй було тепло, вона буде використовувати штучне хутро", – заявила радниця королеви.

Додамо, що Її Величність Єлизавета ІІ полюбляла носити хутро, в якому часто з'являлася на офіційних заходах та королівських прийомах. Її невістка Кейт Міддлтон також часто одягає вбрання, оздоблене натуральним хутром, а також головні убори. Єдиною представницею панівної родини, яка вже давно відмовилася від цього продукту, є Меган Маркл, яка відома своєю феміністською та екологічною позиціями. Однак про відмову герцогині Кембриджської від натурального хутра поки що йдеться.

Джерело.

2ogoloshenya