Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу Світові лідери не привітали Путіна з перемогою

Світові лідери США і Євросоюзу не привітали Володимира Путіна з перемогою на виборах президента Росії. Дональд Трамп не тільки не надіслав поздоровлення, але і нічого не написав про Путіна на своєму Twitter.

Не відреагував на результати Путіна і президент України Петро Порошенко, який зазначив незаконність проведення "виборів" у окупованому росіянами Криму, повідомляє "Сегодня".

Незважаючи на відсутність офіційного оголошення центрально виборчої комісії, із перемогою на виборах Путіна вже привітали Китай, Сербія, Венесуела, Куба, Болівія, а також глави Білорусі, Азербайджану, Казахстану, Молдови і Таджикистану.

Першим свою телеграму надіслав президент Сербії Олександр Вучич побажав Путіну "і далі рішуче вести країну чітко визначеною дорогою прогресу, на благо всіх громадян".

Китайський лідер Сі Цзіньпін, який отримав право на довічне правління, у привітанні назвав безпрецедентно високим рівень відносин між Москвою і Пекіном.

За даними ЦВК РФ, кандидат у президенти Росії Володимир Путін побив рекорд підтримки за весь час участі у виборах, отримавши 49,6 мільйона голосів виборців або 76,47% після обробки 92,22% протоколів.

Джерело

2ogoloshenya