Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Російська прокуратура передала до суду справу щодо колишнього депутата Верховної Ради України та міністра транспорту Миколи Рудьковського.

Його вважають винним у нападі на російське посольство, повідомили в прокуратурі РФ.

"Заступник генерального прокурора Російської Федерації затвердив обвинувальний висновок у кримінальній справі стосовно громадянина України Миколи Рудьковського. Він звинувачується в скоєнні злочину про участь в нападі на службові приміщення і транспортні засоби осіб, які користуються міжнародним захистом, вчинене з метою ускладнення міжнародних відносин", - написали в повідомленні.

Справу розглядатиме Московський міський суд.

Російське слідство встановило, що 14 червня 2014 року Рудьковський, будучи народним депутатом, разом з невідомими людьми, які входили до забороненого в РФ "Правого сектора", взяв участь у нападі на російське посольство в Києві.

"Метою нападу було ускладнення міжнародних відносин Російської Федерації з Україною та іншими державами", - стверджують у Генпрокуратурі РФ.

Джерело.

2ogoloshenya