Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
У Росії соціолог і філософ Ігор Чубайс на дебатах з колишнім ватажком окупантів ДНР Ігорем Стрєлковим-Гіркіним назвав того злочинцем і пішов з місця дебатів зі словами "Слава Україні".
Дебати між Чубайсом і Стрєлковим-Гіркіним були заплановані в рамках програми "Радіорубка" на радіостанції "Комсомольская правда".
Відразу ж після початку дебатів Чубайс взяв слово і висловив свою позицію стосовно ситуації в Росії і Кремля.
Він звинуватив президента Росії Володимира Путіна в триваючій глибокій демографічнй та економічній кризі, в якій перебуває країна.
"Донбас, звичайно, де-юре є частиною України, і він туди повернеться. Але в цілому я хочу пояснити свою позицію. Я вважаю, що наша країна (Росія, - ред.), на жаль, знаходиться у стані глибокої кризи. І екологічної - два мільйони кілометрів тайги вже згоріло, і демографічної - у нас зменшується населення, і економічної - у нас вже п'ять років знижується життєвий рівень. Причому за це відповідає президент", - зазначив Чубайс.

Після цього Чубайс назвав війну з Україною злочином і заявив, що дебатувати з людиною, яка розв'язала війну, буде тільки якщо той це визнає. Відразу після цього Чубайс залишив студію зі словами "Слава Україні".
"І при цьому наша країна веде війну в Україні. Україна домагається демократичних прав, правових норм. В Україні відбулися вільні вибори, Україна є частиною Європи - вільний в'їзд-виїзд. І я відразу хочу сказати, що вважаю війну з Україною злочином. Той, хто розв'язав цю війну - є злочинцем. І я готовий вести дискусію лише в тому випадку, якщо мій опонент визнає свою вину і відповідальність. Якщо не визнає, я залишаю студію. Слава Україні!" - сказав Чубайс і пішов зі студії, не дочекавшись відповіді Гіркіна.
Спантеличена радіоведуча після цього заявила, що Чубайс таким вчинком, нібито, продемонстрував свою поразку, "втік".
Після ефіру Ігор Чубайс прокоментував свій вчинок, додавши, що сперечатися з вбивцею Стрєлковим-Гіркіним не збирається.
Як відомо, Ігор Чубайс є братом відомого російського політика Анатолія Чубайса.
 
 

2ogoloshenya