Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Військово-морський флот США визнав справжніми кадри, які з'явилися у Мережі кілька років тому на яких начебто видно НЛО. При цьому чиновники заявили, що не знають, що це за об'єкти.

Про це повідомляє ТСН.

Об'єкти, які видно в трьох відеокліпах із розсекречених військових документів, є "невідомими повітряними явищами", сказав CNN речник американського флоту Джо Грейдішер.

На відео, оприлюднених між груднем 2017 року та березнем 2018 року, відображаються зафіксовані передовими інфрачервоними датчиками довгасті предмети, які швидко рухаються.

На одному відео, знятому 2004 року, датчики фіксують ціль, яка швидко рухається. На ще двох відео, знятих 2015 року, є аудіозапис американських пілотів, які намагаються зрозуміти, що вони бачать.

"Це чортів безпілотник, брате", - каже пілот своєму колезі в першому кліпі.

"Чорт забирай! Вони всі йдуть проти вітру".

"Подивися на це, чувак!"

Грейдішер зазначив, що відкритість ВМС щодо невідомих повітряних явищ (НПЯ) або UAP (unidentified aerial phenomena) значною мірою робиться для того, щоб спонукати громадян повідомляти про "вторгнення", які вони виявляють у аеродромах, які загрожують безпеці пілотів.

Речник ВМС США зазначив, що такі "вторгнення" НПЯ час від часу відбуваються під час навчальних польотів і вони загрожують безпеці пілотів. 

За його словами, єдиний спосіб з'ясувати, що це за НПЯ, - це заохотити громадян повідомляти про них, коли вони їх бачать.

Президент США Дональд Трамп нещодавно також підтвердив, що його поінформували про повідомлення пілотів ВМС, які виявили непізнані летючі об'єкти.

"У мене була одна дуже коротка зустріч. Чи вірю я, коли люди кажуть, що бачать НЛО? Не особливо", - сказав він в інтерв'ю ABC News.

У квітні Військово-морський флот США представив керівництву звіт про нез'ясовні події навколо зустрічі військовими непізнаних об'єктів. За словами офіційного представника ВМС, хоча в останні роки було "кілька повідомлень про несанкціоновані і/або невпізнані літаки, що заходили на різні контрольовані військовими полігони і призначені повітряні простори", він не вірить, що інопланетяни літали навколо повітряного простору США.

2ogoloshenya