Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Людське м'ясо за своїм складом нічим не відрізняється від іншого, заявив лікар-імунолог і лікар медичних наук Андрій Продеус, котрий є співведучим Олени Малишевої у передачі "Жить здорово".

Ця заява прозвучала слідом за аналогічною, зробленою відомим шведським економістом.

Продеус підкреслив, що канібалізм для здоров'я не небезпечне. Однак для цього доведеться "відволіктися" від етичних норм. Канібалізм може врятувати населення планети у випадку зменшення ресурсів, додав він.

Єдина небезпека, пов'язана з поїданням людського м'яса – можливість захворіти на інфекцію. "За тією ж логікою від погано термічно обробленої курки можна заразитися сальмонельозом" – вважає Продеус.
Раніше шведський вчений-економіст Андерс Содерлунд заявив, що канібалізм може врятувати людство від вимирання. І підкреслив, що сам би хотів спробувати людського м'яса.

Джерело.

2ogoloshenya