Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На одному з російських каналів засвітили колишнього військовослужбовця армії РФ, який 2014-го воював на Донбасі та вбивав українців.

"Ще один із засекречених бійців РФ, які воювали на Донбасі, - десантник Бойков Олександр із розвідроти 106-ї ВВД", - написав користувач із ніком Askai на сторінці в Twitter.

Олександр Бойков, десантник із розвідувальної роти 106-ї Тульської повітряно-десантної бригади. За свої "подвиги" на Донбасі його удостоїли звання "Героя Росії".

Користувач розмістив відео, на якому зафіксовано, як Бойков прийшов на виборчу дільницю для голосування, розташовану в одній зі шкіл Тули. Школярі "пишаються" таким земляком, а його портрет розмістили на "дошці пошани".

 

Російський десантник Олександр Бойков, який вбивав українців у 2014 році на Донбасі, отримав "Героя Росії"

Раніше, група ІС публікувала документи, що підтверджують, що окупант Олександр Бойков воював на Донбасі та був поранений.

 Ð Ð¾ÑÑ–йський десантник Олександр Бойков, який вбивав українців у 2014 році на Донбасі, отримав "Героя Росії"

Джерело.

 

2ogoloshenya