Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Професор Стокгольмської школи економіки Магнус Содерлунд запропонував вивчити можливість вживання в їжу людського м’яса. Його шокуюча пропозиція нібито викликана глобальними змінами клімату.

Як пише Epoch Times, на фуд-саміті в Стокгольмі, в рамках панельної дискусії Чи можете ви уявити себе вживаючим людську плоть? (Can You Imagine Eating Human Flesh?), професор провів презентацію в форматі PowerPoint, в якій стверджувалося, що в майбутньому ми повинні "пробудити ідею" поїдання людської плоті.

Він називає табу проти цього "консервативним" і вважає, що опір людей можна подолати, переконавши їх просто спробувати це м'ясо. У відеопрезентації на шведському каналі TV4 Содерлунд заявив, що, оскільки в майбутньому джерел продовольства буде мало, люди повинні їсти те, що до сих пір вважалося огидним, серед іншого - людську плоть.

На сторінці Содерлунда в Школі економіки стверджується, що його дослідницька діяльність фокусується на "поведінці споживачів", "маркетингових стимулах", "лояльність, емоції, сприйняття справедливості", "психологічній реакції" "в суспільстві, яке все більше і більше одержиме споживанням".

В інтерв'ю після виступу вчений повідомив, що 8% учасників конференції заявили, що вони готові спробувати людське м'ясо. На питання про те, чи готовий він сам їсти м'ясо людини, Содерлунд заявив: "Я відчуваю деяку нерішучість, але не надмірно консервативний... Я б сказав, я готовий хоча б спробувати його".

Джерело.

2ogoloshenya