Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Компанія Volkswagen знизила вартість своїх електричних автомобілів e-Golf.

На сьогоднішній день таке нововведення на собі відчули клієнти корпорації в Німеччині.

Як з’ясувалось, зараз Volkswagen пропонує німцям e-Golf на 4 000 євро або 4 400 доларів дешевше. Раніше його вартість складала 35 900 євро, а зараз – 31 900 євро.

Очікується, що зниження вартості електромобілю відбудеться і на території всіх європейських ринків, а також в Північній Америці.

Окрім цього 30 серпня гігант німецького автопрому заявив про зниження цін на модель і в Британії. Різниця у вартості склала 2 765 фунтів стерлінгів.

Подібна поведінка Volkswagen може свідчити про те, що компанія готується до виходу на ринок із новим електромобілем – ID.3. Стартова ціна на дебютну версію старує з відмітки в 40 000 євро.

Як раніше повідомляв Autogeek, Volkswagen оновив свою гібридну модель Passat GTE. Наступного року компанія випустить модель зі збільшеним на 30% акумулятором.

Джерело.

2ogoloshenya