Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Українські та польські поліцейські співпрацюють у розкритті вбивства  26-річної львівянки на території Польщі.

Про це сьогодні, 5 вересня, йшлося під час зустрічі першого заступника голови Нацполіції, начальника кримінальної поліції, В‘ячеслава Аброськіна з представником Міністерства внутрішніх справ Польщі Павлом Добошем, повідомляють у департаменту комунікації Нацполіції України.

Як повідомив Аброськін, 30 серпня цього року у польському місті Сохачев було вбито 26-річну мешканку Львівської області.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний громадянин України. За інформацією польських колег, після злочину він виїхав на територію України.

Відтак польські правоохоронці звернулися по допомогу до Нацполіції та співпрацюють в питанні затримання зловмисника.

“Наразі наші спільні зусилля спрямовані на встановлення місцяперебування та затримання підозрюваного у вбивстві. Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає кордонів. Скоїв тяжкий злочин в Польщі, і сховався в Україні – обов’язково будеш розшуканий і затриманий. Якщо скоїв злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських аналогічною”, – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Він також виразив вдячність польским колегам за допомогу в поверненні тіла нашої співвітчизниці для поховання на батьківщині.

Джерело.

2ogoloshenya