Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Неповторна зачіска шеггі культивує художній хаос на голові. У матеріалі зібрані останні варіанти зачіски шеггі з Instagram.

Не потрібно боятися змін. Це найбільш природнє та постійне, що з нами стається в житті. А якщо вам здається, що все стоїть на місці, зробіть нову зачіску.

У сезоні осінь-зима 2019-2020 в моді буде неповторна зачіска шеггі, котра культивує художній хаос на голові. Наче випадково хвилі волосся, що розсипаються, а рвані текстуровані кінчили роблять образ в міру зухвалий та сексуальний.

Популярна жіноча зачіска шеггі, шеггі чи просто шег отримала свою назву з перекладу англійського слова shaggy, що означає кошлатий.

Лише не варто думати, що шеггі всього лише підкручена, старанно розтріпана і "залакована" грива волосся.

Кому підходить ця зачіска

Візуально зачіска шеггі виглядає більш об'ємно і легко, ніж класичні боби та каре, тому вважається, що шеггі – найбільш підходящий варіант для власниць рідкого тонкого волосся.

Також вона підходить для овального та ледь квадратного лиця.

Особливості зачіски

Довжина волосся може бути будь-якою, але найоптимальніша середня. Ніяких обмежень по фактурі волосся.

Укладати таку зачіску дуже просто.

 

Джерело.

2ogoloshenya