Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Його звати Марті Макарей, і він хірург-онколог. Читаючи його вислови, важливо пам'ятати, що це практикуючий лікар, працюючий у системі та вірячий у неї. Це робить його вислови ще шокуючими.

"… кожному четвертому пацієнту стаціонару наноситься шкода через лікарські помилки".

"одного кардиолога звільнили через його твердження щодо того, що 25% електрокардіограм неправильно інтерпритуються".

"…прибуток лікаря залежить від кількості проведеним ним операцій".

"…майже половина методів лікування ні на чому не базуються".

Іншими словами, майже половина методів лікування не базуються на якихось значних і підтверджених результатів досліджень.

"… в більш ніж 30% медичних послуг немає необхідності".

"Я знаю випадки, коли пацієнтам спеціально не повідомляли про максимально безкровні методи операцій, щоб лікар мав можливість повноцінно попрактикуватися. До того ж цей лікар сподівався, що пацієнт нічого не дізнається."

"Лікарські помилки на 5-6 місці серед причин смертності, точна цифра залежить від способів підрахування".

"Завдання лікаря – запропонувати пацієнту хоч щось-небудь, навіть якщо лікар вже нічим не може допомогти. Це фінансовий стимул. Лікарям потрібно платити за техніку, придбану в кредит"

Відомо, що  застосування кофеїну в медицині обширне, навіть в обезболюючих препаратів. Інакше говорячи, " у нас дорога техніка, і щоб заплатити за неї, ним потрібно користуватися".

Колега лікаря Макарея по лікарні – Барбара Старфілд. Вона розповіла суспільству наступні факти:

Щорічно від результатів прямого лікарського втручання помирають 225 тисяч пацієнтів. Сто шість тисяч з них помирають внаслідок вживання офіційно схвалених ліків.

Поки ліки від всіх болячок не створене, доводиться користуватися тим, що існує…

Інші 119 тисяч – жертви неналежного лікарського догляду. Це ставить лікарське втручання на 3-тє місце серед причин смертності.

Джерело.

2ogoloshenya