Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Журналісти вкотре відзначили, що президент США мало розбирається в справах інших держав. Президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп в повідомленні для Польщі, в якій проходять заходи до 80-ї річниці початку Другої світової війни, висловив свої привітання.

Про це повідомило інформаційне видання The Washington Post у вівторок, 3 вересня.

Дональд Трамп:

«Я просто хочу привітати Польщу. Це прекрасна країна з великими людьми. У нас також багато поляків в нашій країні; близько 8 мільйонів. Ми любимо своїх польських друзів. І я скоро буду там».

Таким чином, глава Білого дому відповів на питання журналістів про те, чи є у нього послання для польського народу з нагоди річниці початку Другої світової війни. Представники ЗМІ зазначають, що Дональд Трамп не надто любить коментувати те, що відбувається в інших країнах, оскільки не дуже розбирається в їхніх справах.

У свою чергу президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр приніс вибачення полякам за вторгнення німців країну в 1939 році.

Раніше інформаційно-аналітичний портал ПІ повідомляв, що Дональд Трамп скасував свій візит до Польщі.

Джерело.

2ogoloshenya