Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Жінка померла три місяці тому, життєдіяльність її організму підтримували штучно.

В одній з клінік міста Брно в Чеській Республіці дитина народилася у жінки, яка була фактично мертва вже три місяці. Про це повідомляє Associated Press.

Жінка померла три місяці тому, життєдіяльність її організму підтримували штучно.

Як повідомила університетська клініка: "Життєдіяльність організму померлої жінки підтримувалася штучно - щоб дати дитині можливість розвинутися". 

27-річна мати була оголошена мертвою на початку червня після крововиливу в мозок, проте лікарі визнали можливим підтримувати організм жінки штучно до моменту, коли можна буде дати дитині народитися, тому що в іншому випадку треба було вбити живу дитину. Громадськості повідомили про це значно пізніше, коли стало ясно, що дитина вижила.

У заяві лікарні не було надано подробиць про стан здоров'я дитини, але чеське громадське телебачення заявило, що дівчинка, яка народилася в цьому місяці, тепер разом з батьком.

Джерело.

2ogoloshenya