Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У мережі набирає популярності один із найбільш незвичайних роликів останніх місяців. Очевидцю в Ніцці вдалося зняти, як центром нічного міста роз’їжджає суперкар Ferrari 458 Spider з оголеною дівчиною “на борту”!

Причому сиділа вона не на пасажирському сидінні, а на задній частині кузова автомобіля. Чи бентежило це якимось чином водія? Анітрішки! Судячи з усього, він і був ініціатором цієї витівки: сам чоловік керував машиною з сигарою в руці, та ще й голим торсом.

А от владі така “прогулянка” не сильно сподобалася: зараз поліція шукає порушників громадського порядку. Щоправда, покарання їм світить не особливо суворе – лише 500 євро штрафу.

Скандальне відео, розміщене трохи нижче, лише за тиждень зібрало майже 800 000 переглядів. Але не виключено, що ролик публікували й інші ресурси, тому з ним могла ознайомитися куди більша кількість людей.

Джерело.

2ogoloshenya